Lediga jobb

Vi förevigar livets höjdpunkter

Kuvaverkko är ett nätverk som är grundat, och ägs av självständiga fotostudion. Vi är Finlands största fotograferingsföretag och föregångare i miljövänlig fotografering: vi är ett kolneutralt fotograferingsföretag och vi gör aktivt grönare val inom vår verksamhet. Vi förevigar hundratusentals personers barndoms- och ungdomsår, samt vänner och grupper årligen runt om i Finland. Långa kundrelationer till skolor, daghem, församlingar och idrottsföreningar är ett tecken på vår kvalitet.

Fotograferna jobbar med professionell utrustning och är proffs på porträtt- samt gruppfotografering. Förutom ett hundratal lokala fotografer sysselsätter vår fotograferingsverksamhet även inom försäljning, produktion och kundtjänst. Vårt kontor är beläget i Sockenbacka i Helsingfors. På Kuvaverkko har vi bra stämning och på kontoret trivs även kontorshundar!

Kuvaverkkos värden, kundorienterad, kunnig samt pålitlig beskriver väl även de som jobbar bland fotograferingstjänsterena. Skulle du passa in hos oss?

Kuvaverkko - Nuori mies hupparissa osoittaa sormilla ylös päin - Koulukuvaus

Lediga jobb hos Kuvaverkko

Alla lediga jobb publiceras till denna sida. Du kan också skicka en öppen ansökan med e-post till adressen hr@kuvaverkko.fi.

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Bekanta dig med oss med hjälp av videon