Yleiset tilaus- ja toimitusehdot

19.12.2022

Tietojen käsittely ja suostumukset

Kuvattavan huoltajalta tai täysi-ikäiseltä kuvattavalta (myöhemmin Asiakas) pyydetään kuvaukseen (myöhemmin Kuvaus) ilmoittautumisen yhteydessä suostumus näihin tilaus- ja toimitusehtoihin ja samalla siihen, että

  • kuvattava saa osallistua Kuvaukseen,
  • kuvattavan kuvat saa toimittaa Kuvauksen tilanneelle koululle / päiväkodille / seuralle / yritykselle / yhteisölle (myöhemmin Kuvauksen tilaaja),
  • kuvattavan ryhmä- ja kaverikuvat saa julkaista ja toimittaa kaikille kuvissa esiintyville henkilöille ja/tai niiden huoltajille ja siihen, että
  • Kuvaverkko voi Tietosuojaselosteensa mukaisesti käsitellä Kuvaukseen liittyen Asiakkaan ja kuvattavan henkilötietoja.
  • Asiakas vastaa ilmoittautumisen yhteydessä annettujen nimi- ja ryhmätietojen oikeellisuudesta

Mikäli kuvattavaa ei ilmoiteta etukäteen kuvaukseen, ei Kuvaverkko vastaa siitä, että kuvattava tulee kuvatuksi ja kuvat ovat ostettavissa verkkokaupassa.

Verkkokauppa

Kuvauksen jälkeen toimitamme Asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin kutsun verkkokauppaan, jossa hän voi katsoa Kuvaukseen liittyviä kuvia ja tilata niistä haluamiaan kuvatuotteita. Asiakkaan tulee verkkokaupasta tilatessaan tarkistaa asiakastiedot ja toimitusosoite. Vahvistettua tilausta ei voi enää muuttaa tai peruuttaa, sillä vahvistettu tilaus menee automaattisesti tuotantoon ja Asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostiinsa.

Verkkokaupan kuvatuotteiden hinnat sisältävät kuvauksen järjestämisen, muoto-, kaveri-, sisar- ja ryhmäkuvauksen, kuvien viimeistelyn, kuvattavan ja ryhmän tietojen tarkistuksen sekä tilattujen kuvatuotteiden valmistamisen kulut.

Kuvaverkko pidättää itsellään oikeuden olla myymättä ja rajoittaa myyntimäärää.

Kuvaverkko pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa huomattavasti tuotteen oikeasta hinnasta. Tällaisissa tapauksissa virheellinen hinta on niin selkeästi poikkeava oikeasta hinnasta, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys.

Maksupalveluntarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2 Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Lisätietoa maksamisesta löydät täältä: www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Tilausten toimitus

Kuvauksen tilaajan kanssa on ennakkoon sovittu ensitilausten toimitustavasta suoraan Asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen tai Kuvauksen tilaajalle. Tuotteet, joita ei voida toimittaa kirjeenä, toimitetaan postipakettina.

Myyjällä on kuluttajansuojalain mukainen virhevastuu. Ostajan on ilmoitettava tavarassa ilmenneestä virheestä viivytyksettä, kuitenkin enintään kahden kuukauden kuluessa virheen ilmenemisestä. Myyjä ei vastaa tuotteen väärinkäytön seurauksena ilmenneestä virheestä. Tuotteen luonnollista kulumista ei pidetä virheenä.

Mikäli tilaus vahingoittuu kolmannen osapuolen kuljetuksessa, siitä tehdään vahinkoilmoitus kyseiseen yritykseen.

Toimitamme vain Suomeen.

Asiakkaan tulee olla 18 vuotta täyttänyt henkilö.

Kuvaverkko Oy pidättää oikeuden muutoksiin.

Palautukset

Jos sattuisi niin ikävästi, että kaikesta huolellisuudestamme huolimatta havaitsisit tuotteissa valmistusvirheitä, niin tuotteillamme on luonnollisesti normaali 14 vuorokauden vaihto-oikeus vastaavaan em. vaatimukset täyttävään tuotteeseen. Koska kuvasi ovat henkilökohtaisia emmekä tietenkään voi myydä niitä kenellekään muulle, emme valitettavasti voi ottaa tuotteita enää takaisin jos sattuisitkin tulemaan katumapäälle. Tämän vuoksi tuotteillamme ei ole palautusoikeutta pl. Helsingin peruskuvapaketti Helsingissä. Digitaalisilla tuotteilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta.

Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tulee vastaanottajan tehdä siitä lähetystä vastaanottaessaan reklamaatio kuljettajalle. Mikäli tuotteessa ilmenee kuljetusvaurion johdosta vikaa, on asiasta ilmoitettava viipymättä asiakaspalveluumme.

Kuluttajariitalautakunnan päätöksessä Dnro D/1227/36/2020 todetaan, että koulukuvat ovat tuotteita, jotka valmistetaan selvästi niiden tilaajan henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi, eikä Kuvaverkko Oy voi myydä niitä edelleen. Tämän vuoksi lautakunta katsoo, ettei ostajalla ole kuluttajansuojalain 6 luvun 14 §:ssä tarkoitettua oikeutta peruuttaa osaa tilauksestaan eikä saada siltä osin maksamaansa kauppahintaa takaisin.

Kuvatuotteeseen tulevan kuvan ja verkkokaupassa näkyvän kuvan välinen rajaustoleranssi on yksi millimetri.

Helsingin peruskuvapaketin tai viallisten tuotteiden palautukset lähetetään samassa kuoressa tai paketissa kuin ne tulivatkin, mikäli se on vielä ehjä ja tallella. Voit palauttaa useamman lapsen kuvat yhdessä kirjekuoressa. Kirjoita kuoreen osoitteeksi:

Ecolor Oy
Tunnus 5012495
00003 Vastauslähetys

Myös paketit voit palauttaa samassa paketissa, kirjoita paketin osoitteeksi:

Asiakaspalautus
Ecolor Oy
Tunnus 604488

Kuvaverkko maksaa postimaksut puolestasi.

Matkahuollon kautta lähetettyihin palautuksiin tulee paketin päälle kirjoittaa Asiakaspalautus ja mainita sopimusnumero 9524030.

Valokuvien tuotanto toteutetaan alihankintana suomalaisen Ecolor Oy:n toimesta.

Ecolor Oy toimii palvelujen alihankkijana kuvausliikkeille. Yritys tarjoaa hiilinegatiivisia tulostuspalveluita, kuvan viimeistelyn sekä asiakaspalvelun kuvaajille, kuvausliikkeille ja kuluttajille Suomessa.

Noutamattomat lähetykset

Tarjoamme noutamattomille paketille uudelleenpostitusta. Uudelleenpostituksen hinta paketille on 9,90 € (sis. ALV 24 %). Hinta sisältää uuden postituksen, paketin ja lähetyksen käsittelyn sekä mahdollisen uuden pakkausmateriaalin, jos lähetys on kolhiintunut matkalla.

Huomioithan, että mikäli uudelleenpostituksesta ei sovita, noutamattomasta paketista perimme tuotteen hinnasta 19,95 € veloituksen meille aiheutuneista valmistus-, lähetys- ja käsittelykuluista. Veloitus vähennetään tilauksen maksetusta summasta palautuksen yhteydessä. Mikäli palautuneille tuotteille ei sovita uudelleenlähetystä, toimitetaan ne tuhottavaksi.

Riitatilanteiden käsittely

Kuvaverkko ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Kuvaverkko pidättää oikeuden muuttaa sopimusehtojaan yksipuolisesti. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin.

Mikäli reklamaatiotilanteeseen ei löydy sovitteluratkaisua, asiakkaalla on oikeus saattaa erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Asiakas voi nostaa kanteen Kuvaverkko Oy:tä vastaan Helsingin käräjäoikeudessa.