Avoimet työpaikat

Ikuistamme parasta aikaa

Kuvaverkko on itsenäisten kuvausliikkeiden perustama ja omistama verkosto. Olemme Suomen suurin valokuvausyritys ja ympäristöystävällisen kuvaamisen edelläkävijä: olemme hiilineutraali kuvaamo ja teemme aktiivisesti vihreämpiä valintoja toiminnassamme. Ikuistamme vuosittain satojen tuhansien kuvattavien lapsuus- ja nuoruusvuodet sekä kaverit ja ryhmät koko Suomessa. Pitkät asiakassuhteet kouluihin, päiväkoteihin, seurakuntiin ja urheiluseuroihin ovat merkki laadustamme.

Kuvaajamme työskentelevät ammattikalustolla ja ovat muoto- ja ryhmäkuvauksen asiantuntijoita. Sadan paikallisen ammattikuvaajan lisäksi kuvaustoimintamme työllistää niin myynnissä kuin kuvatuotannossa ja asiakaspalvelussa. Toimistomme sijaitsee Pitäjänmäellä, Helsingissä. Työskentely Kuvaverkossa on mukavaa ja hyvässä ilmapiirissä viihtyvät toimistokoiratkin!

Kuvaverkon arvot asiakaslähtöinen, osaava ja luotettava kuvaavat hyvin myös Kuvaverkon kuvauspalvelujen parissa työskenteleviä. Olisitko sinä yksi meistä?

Kuvaverkko - Nuori mies hupparissa osoittaa sormilla ylös päin - Koulukuvaus

Avoimet työpaikat Kuvaverkossa

Avoinna olevat tehtävät listautuvat tälle sivulle. Voit myös halutessasi lähettää avoimen hakemuksen sähköpostitse osoitteella: hr@kuvaverkko.fi.

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

Tutustu meihin myös videoiden kautta