Kuvaverkon tarina

Palvelemme etelästä pohjoiseen

Kuvaverkko Oy on paikallisten kuvausliikkeiden vuonna 2000 perustama ja omistama yhtiö.

Kuvaverkkoon kuuluvat paikalliset kuvausliikkeet ikuistavat vuosittain satojen tuhansien kuvattavien lapsuus- ja nuoruusvuodet sekä kaverit ja ryhmät koko Suomessa. Toteutamme koulu-, päiväkoti-, urheilu-, rippi– ja yrityskuvauksia.

Sadan ympäri Suomea työskentelevän ammattikuvaajan lisäksi Kuvaverkon kuvaustoiminta työllistää mm. kuvatuotantoa ja asiakaspalvelua Pitäjänmäellä Helsingissä.

Paikalliset yrittäjämme omistautuvat tinkimättömästi työlleen. Pitkät asiakassuhteet alueiden kouluihin ja päiväkoteihin kertovat laatutyöstä. Muotokuvaukseen erikoistuneet ja ammattikalustolla varustetut kuvaajamme ovat kehittyneet mestareiksi vankan kokemuksensa myötä. Heille arvokasta on koululaisten ja päiväkotilaisten päivittäinen kohtaaminen ja se hetki, jolloin hymy ilmestyy lapsen kasvoille.

Kuvaverkko - Kuvausliikkeet kartalla

Ikuistamme parasta aikaa

Kuvaverkko Oy on Suomen suurin valokuvausyritys ja edelläkävijä alalla. Järjestämme vuosittain yli 400 000 henkilön muotokuvaukset. Asiakkaitamme ovat päiväkodit, koulut, urheiluseurat, seurakunnat ja yritykset. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

Intohimona ikuistaminen

Kuvaverkon valokuvaajat ovat muotokuvauksen mestareita ja he työskentelevät aina ammattikalustolla. Tärkeintä meille on kuvaansa tyytyväinen asiakas: haluamme ikuistaa henkilöistä juuri ”Sen Hetken”.

Ekokompassi puhtaampaan tulevaisuuteen

Ajattelemme kuvattavien tulevaisuutta. Olemme vähentäneet ympäristön kuormitusta tuotanto- ja materiaalivalinnoillamme. Lisäksi vältämme turhien kuvien valmistusta. Tästä olemme saaneet toimialan ensimmäisenä Ekokompassi-sertifikaatin. Muotokuvat ovat tilattavissa myös digitaalisina versioina.

Töitä nuorille

Kuvaverkon kuvaustoiminta työllistää kymmeniä kausityöntekijöitä kuvatuotantoon ja asiakaspalveluun joka vuosi – monelle nuorelle tämä on ollut se ensimmäinen työpaikka.

Vakituisesti Kuvaverkossa työskentelee noin 100 ammattivalokuvaajaa ympäri Suomen. Toimistomme sijaitsee Pitäjänmäellä Helsingissä.