Kuvaverkko i korthet

Vi betjänar från söder till norr

Kuvaverkko Oy är ett bolag som grundades år 2000 och ägs av lokala fotostudior.

De lokala fotostudior som hör till Kuvaverkko förevigar varje år hundratusentals barn- och ungdomsår samt kompisar och grupper i hela Finland. Vi utför skol-, daghems-, idrotts-, konfirmations– och företagsfotograferingar.

Utöver att Kuvaverkko har ett hundra proffsfotografer runt om i Finland, sysselsätter Kuvaverkkos fotoverksamhet bland annat vid fotoproduktionen samt inom kundtjänst, i Sockenbacka i Helsingfors.

Våra lokala företagare engagerar sig fullständigt i sitt arbete. Långvariga kundrelationer med regionernas skolor och daghem är ett tecken på högkvalitativt arbete. Våra fotografer, som är specialiserade på porträttfotografering och arbetar med professionell utrustning, har blivit mästare tack vare sin gedigna erfarenhet. Det dagliga mötet med skolbarn och daghemsbarn och den stund då barnens ansikten spricker ut i ett leende är värdefulla för dem.

Kuvaverkko - Kuvausliikkeet kartalla

Vi förevigar livets höjdpunkter

Kuvaverkko Oy är Finlands största fotoföretag och en föregångare inom branschen. Vi tar porträttbilder på över 400 000 personer årligen. Våra kunder är daghem, skolor, idrottsföreningar, församlingar och företag. Kom med i skaran av nöjda kunder.

 

Med passion för att föreviga ögonblick

Kuvaverkkos fotografer är mästare på porträttfotografering och arbetar alltid med professionell utrustning. Det viktigaste för oss är att kunden är nöjd med bilden: vi vill föreviga just ”den stunden” hos personen.

 

Ekokompassen för en renare framtid

Vi tänker på de fotograferades framtid. Vi har minskat miljöbelastningen genom smarta produktion- och materialval. Dessutom undviker vi att producera onödiga bilder. För detta tilldelades vi certifikatet Ekokompassen. Alla fotografier kan naturligtvis även beställas i digitalt format.

Arbete för unga

Kuvaverkkos fotoverksamhet sysselsätter tiotals säsongsarbetare för bildproduktionen och kundtjänsten varje år. Den har varit den första arbetsplatsen för många unga.

Kuvaverkko har omkring 100 stadigvarande professionella fotografer som arbetar runt om i Finland. Vårt kontor ligger i Sockenbacka i Helsingfors.