Kuvaverkko - En tjej i klänning står och tittar på kameran - Skol­fotografering

Anmäl dig till fotograferingen
eller beställ bilder

Ifall du vill motta meddelanden från beställningssystemet på annat språk än svenska, välj språket före anmälningen.
Byt tjänstens språk till finska eller engelska.

Nytt i webbutiken: årskalender 2024

Nu finns nya och stiliga årskalendrar för år 2024 i vår webbutik. Både vågräta och lodräta kalendrarna finns tillgänliga i A3- och A4-storlek. Kalendrarna rymmer 1-3 porträttbilder. Du kan välja...

Nu firar vi alla mammor – favoritprodukter förmånligt

Härliga minnen från barnens och barnbarnens livsväg gläder i form av foton och bildprodukter. Vi har sänkt priset på favoritprodukterna morsdagen till ära: • Foto och paspis (13x19,5 cm) 7,95 €...

Kuvaverkko stödjer barnens välmående

Vi jobbar dagligen bland barn och unga. Även i år stöder vi Rädda Barnen rf:s arbete i Finland för att främja barnens välmående. Julinsamlingen hjälper förebyggningen av marginalisering samt...

Att bli fotograferad är en glad händelse

Våra fotografer är fantastiska, flexibla och erfarna fotograferingsarrangörer. Vi har alltid med oss fotograferingsutrustning av studiokvalitet till platsen. Våra fotografer är proffs som är specialiserade på porträttfotografering. Vi ordnar fotograferingen för er från början till slut – smidigt, enligt överenskommen tidsplan och med ett leende på läpparna.

Vi förevigar flyktiga stunder, de bästa kompisarna och de finaste leendena tusentals gånger om året.

Fotograferingsdagen är också en av de mest spännande dagarna under året för barnen och ungdomarna – varje fotografering är en unik upplevelse och samtidigt en möjlighet att lära sig mer om den professionella fotografens yrke. Våra fotografer gör sitt yttersta för att föreviga ”just den stunden”.

Kuvaverkko - Kolme opiskilijaa poseeraa kameralle
Kuvaverkko - En flicka som bär en gul klänning - Daghems­fotografering

Fotografier där livet leker

Kuvaverkkos bilder ger den fotograferade, familjen och släktingar glädje under hela året, för flera år framåt. Högkvalitativa fotografier håller från generation till generation.

Barnen älskar sina egna bilder och vi älskar att fotografera barn. Skolelever tycker att den årliga fotograferingen är viktig och kompisbilderna får en hedersplats i det egna rummet. Fotografier är en viktig del av barnets liv och uppväxt.

I dag fotograferar vi mer än någonsin, men har allt färre fotografier framme. Att det har blivit vanligare att fotografera med mobiltelefoner utesluter dock inte behovet av högkvalitativa studiofotografier. Högkvalitativa studiofotografier är oersättliga minnen av saker du har varit med om!

Vanliga frågor

Här hittar du enkelt svar på de frågor som oftast förekommer. Ifall du inte hittar svar på din fråga, hjälper vår kundtjänst dig gärna.