Kuvaverkon somearvonnan säännöt 02/2024

1. Arvonnan järjestäjä:
Kuvaverkko Oy (Y-tunnus 3265796-3)

Sosiaalisen median kanavat, joissa arvonnat on toteutettu, eivät ole mukana arvonnan järjestämisessä. Meta, Facebook ja Instagram eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa eikä kampanja liity millään tavalla Metaan, Facebookiin eikä Instagramiin. Kuvaverkko Oy pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

2. Osallistumisaika: 14.‒15.2.2024

3. Osallistuminen:
Arvontaan voi osallistua Facebookissa ja Instagramissa seuraavasti;
kommentoi 14.2. julkaistuun postaukseemme: mikä on sinulle mieleisin valokuvatuote, jossa voisi olla kaverikuva.

Arvontaan saa osallistua usealla kommentilla molemmissa kanavissa. Kaikki molempiin kanaviin jätetyt kommentit osallistuvat arvontaan.

4. Palkinto: 1 kpl Finnkino-lahjakortti, arvo 50 € (sis. alv).

Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. PDF-muotoinen lahjakortti lähetetään suoraan sähköpostitse voittajalle.

5. Arvonnan suorittaminen:
Arvonnan suorittaa arvonnan järjestäjä. Arvonta suoritetaan perjantaina 16.2.2024 kaikkien Facebookissa ja Instagramissa kommentoineiden kesken.

6. Voitosta ilmoittaminen:
Voittajalle ilmoitetaan Facebookin tai Instagramin yksityisviestillä tai vastaamalla voittajan kommenttiin, jos yksityisviestiä ei voida lähettää. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kuuden (6) arkipäivän sisällä, arvotaan palkinnolle uusi voittaja. Arvonnan voittajan nimi (Etunimi, paikkakunta) voidaan julkaista Kuvaverkon sosiaalisen median kanavissa tai Kuvaverkon kotisivuilla. Palkinto lähetetään voittajalle sähköpostitse.

7. Muut ehdot:
Arvonnan järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun pääpalkinnon arvoon. Järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

Arvonnan säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla arvontaan sitoutuu noudattamaan sääntöjä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, yli 13-vuotiaat luonnolliset henkilöt. Kuvaverkko Oy:n henkilökunta perheineen ei saa osallistua arvontaan.