Kuvaverkon somearvonnan säännöt 10/2023

1. Arvonnan järjestäjä:
Kuvaverkko Oy (Y-tunnus 3265796-3)

Sosiaalisen median kanavat, joissa arvonnat on toteutettu, eivät ole mukana arvonnan järjestämisessä. Facebook ja Instagram eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa eikä kampanja liity millään tavalla Facebookiin eikä Instagramiin. Kuvaverkko Oy pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

2. Osallistumisaika: 12.10.‒16.10.2023

3. Osallistuminen:
Arvontaan voi osallistua Facebookissa ja Instagramissa seuraavasti;
kommentoi 12.10. julkaistuun postaukseemme, minkä vuosiluokan kuvasi on jäänyt sinulle parhaiten mieleen ja miksi.

Arvontaan saa osallistua yhden kerran, molemmissa kanavissa. Kaikki molempiin kanaviin jätetyt kommentit osallistuvat arvontaan.

4. Palkinto: 1 kpl SuperPark-lahjakortti, arvo 70 € (sis. alv).

Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. E-lahjakortti lähetetään suoraan sähköpostitse voittajalle.

  • Voimassa 12 kk
  • Käy ostoksiin SuperParkin verkkokaupassa ja puistossa

Voittaja ilmoittaa, mihin SuperPark-puistoon (Vantaa, Turku, Vuokatti, Oulu, Hyvinkään Sveitsi, Kalajoki, Supercorner Tahko tai Supercorner Mikkeli) lahjakortin haluaa.

5. Arvonnan suorittaminen:
Arvonnan suorittaa arvonnan järjestäjä. Arvonta suoritetaan tiistaina 17.10.2023 kaikkien Facebookissa ja Instagramissa kommentoineiden kesken.

6. Voitosta ilmoittaminen:
Voittajalle ilmoitetaan Facebookin tai Instagramin yksityisviestillä tai vastaamalla voittajan kommenttiin, jos yksityisviestiä ei voida lähettää. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kuuden (6) päivän sisällä, arvotaan palkinnolle uusi voittaja. Arvonnan voittajan nimi (Etunimi, paikkakunta) voidaan julkaista Kuvaverkon sosiaalisen median kanavissa tai Kuvaverkon kotisivuilla. Palkinto lähetetään voittajalle sähköpostitse.

7. Muut ehdot:
Arvonnan järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun pääpalkinnon arvoon. Järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

Arvonnan säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla arvontaan sitoutuu noudattamaan sääntöjä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, yli 13-vuotiaat luonnolliset henkilöt. Kuvaverkko Oy:n henkilökunta perheineen ei saa osallistua arvontaan.