Kuvaverkon metsä kasvaa!

21.6.2021
Kuvaverkko - Puuni

Vuodesta 2020 Kuvaverkko on ollut hiilineutraali koulukuvausyritys. Tätä varten uudistimme tuotannon hiilineutraaliksi ja kemikaalittomaksi. Ammattilaiset laskevat jäljelle jääneen hiilijalanjäljen vuosittain, ja kompensoimme sen istuttamalla metsää Suomen eri kuntien joutomaille. Nyt voimme iloksemme kertoa, että Kuvaverkon metsää on istutettu ja se kasvaa kohisten!

Suomen luontovarakeskus LUKE määrittelee kyseisten metsien hiilinielun koon, ja se vastaa Kuvaverkon vuosittaista hiilijalanjälkeä. Kuvaverkko kuvaa tuhansia kouluja, päiväkoteja, seurakuntia ja urheilujoukkueita ympäri Suomea, joten on luonnollista, että istutamme metsää juuri Suomessa. Metsä ja metsitys on paras tapa vastustaa ilmastonmuutosta ja poistaa hiilidioksidia ilmasta.

Haluamme, että lapsuus- ja nuoruusmuistot sekä luonto säilyvät mahdollisimman kauniina. Pidämme tärkeänä, että ikuistamamme lapset, nuoret ja heidän jälkipolvensakin, saavat nauttia meidän kättemme jäljestä.

Kuvaverkon valokuvat säilyvät yli 200 vuotta – samoin kuin istuttamamme metsä. Katso videolta, miten toimitusjohtajamme Petri pärjäsi istutuspuuhissa.