Kasvata kanssamme metsää – valitse hiilineutraalit kuvat

17.9.2020

Toimimme ympäristöä ajatellen: vastuullisesti ja pitkäjänteisesti. Pienensimme hiilijalanjälkeä hankkimalla hiilidioksidi- ja ympäristöjätevapaan kuvienvalmistuslaitteen 2019. Tämän jälkeen kartoitimme Kuvaverkon pienentyneen hiilijalanjäljen, joka on 110 tonnia (CO2eqv) vuodessa. Nyt kompensoimme loput hiilidioksidipäästömme istuttamalla metsää. Sinulla on mahdollisuus osallistua kanssamme ilmastonmuutoksen torjuntaan ostamalla hiilineutraaleja kuvatuotteita.

Kuvaverkko - Hiilineutraali

Kuvaverkko toi markkinoille hiilineutraalit valokuvatuotteet

Ainoana valokuvausalan toimijana käytössämme on ympäristöystävälliset kuvienvalmistuslaitteet ja nyt ensimmäisenä toimme markkinoille hiilineutraalit valokuvatuotteet. Hiilineutraalin tuotteen hinnassa on kompensoitu kuvauspalvelun ja kuvatuotteen hiilijalanjälki sen koko elinkaaren ajalta. Hiilineutraalit tuotteet on merkattu erikseen verkkokaupassamme.

Kotimainen hiilinielu hidastaa ilmastonmuutosta

Poistamme toimintamme hiilijalanjäljen kasvattamalla kotimaisen hiilinielun: metsän. Hiilidioksidia poistetaan ilmakehästä uudelleen metsittämällä joutomaata Suomessa yhdessä Puuni Oy:n kanssa. Hiilinielu tehdään paikkaan, joka ei muuten metsity. Kasvaessaan puut ottavat hiilidioksidin ilmakehästä. Puut toimivat hiilen varastona jopa vuosisatoja. Uudelleenmetsityksen yhteydessä syntyy uusia elinympäristöjä ja ekosysteemejä hidastamaan ilmastonmuutosta – kutsumme sinut ikuistamaan parasta aikaa, ympäristöä kunnioittaen.